De vernikkelde Maat van de Roestvrij staaldruk

Plaats van herkomst CHINA
Merknaam MC
Certificering CCC CE
Modelnummer YE-75
Min. bestelaantal 10
Prijs usd8 piece
Verpakking Details karton
Levertijd 3-5 het werkdagen
Betalingscondities L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen 1000

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

whatsapp:0086 18588475571

WeChat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Drukwaaier 0-60kpa het werk temperatuur -25-55
Verbinding draadG3/8 Grootte 75mm
Materiaal vernikkeld messing Vertoning wijzer
Hoog licht

De vernikkelde Maat van de Roestvrij staaldruk

,

60kpa de Maat van de roestvrij staaldruk

,

vernikkelde gasdrukmaat

Laat een bericht achter
Productomschrijving

MERKmc Grootte: 75mm 0-60kpa threadG3/8 vernikkeld die messing ye-75 de maat van de Methaangasdruk in China wordt gemaakt

Drukmaat

De drukmaten zijn instrumenten worden ontworpen om de druk van media in een systeem te meten dat. Meten van de druk in uw systeem is een kritieke kwaliteitsstap om consistentie van een product en veiligheidscontrole bewust te verzekeren om zich van lekken of de bouwdruk in een systeem te zijn. Alvorens een maat te specificeren, is het belangrijk om de basisprincipes te begrijpen van wat de druk is. Dan kan de correcte drukmaat worden bepaald gebaseerd op selectiecriteria, om de druk binnen het systeem nauwkeurig te meten. Zelfs veroorzaakt de beste meetapparatuur een bepaalde afwijking van de werkelijke waarde. Het is belangrijk om te weten hoe deze metingsnauwkeurigheid wordt bepaald. De digitale maten in vergelijking met analoge degenen hebben hogere nauwkeurigheid. Lees ons artikel op digitale drukmaten als u meer over dat type wilt leren.

Specificatie

Grootte:

75mm
Drukwaaier:

0-60kpa
Nauwkeurigheid:
2.5
Merknaam:
MC
Verbinding:

threadG3/8
Vertoning:

wijzer
Materiaal:
vernikkeld messing
ModelNumber:

Ye-75

De vernikkelde Maat van de Roestvrij staaldruk 0De vernikkelde Maat van de Roestvrij staaldruk 1De vernikkelde Maat van de Roestvrij staaldruk 2

De vernikkelde Maat van de Roestvrij staaldruk 3De vernikkelde Maat van de Roestvrij staaldruk 4De vernikkelde Maat van de Roestvrij staaldruk 5

Grondbeginselen van Druk & Drukmeting

De druk vertegenwoordigt de kracht toegepaste loodlijn aan een oppervlakte per eenheidsgebied. In een stagnerend vloeistof of een gas dat, is dit de kracht op de muur van de container op een bepaald punt wordt toegepast.

De statische druk is eenvormig in alle richtingen. Nochtans, past een bewegende vloeistof extra druk in de richting van de stroom toe terwijl het hebben van te verwaarlozen invloed op de oppervlakten parallel met de stroomrichting (Figuur 1). Deze extra druk wordt genoemd dynamische druk. De totale druk van een stroom (ook genoemd stagnatiedruk) is de som statische en dynamische druk in die stroom.

Als een instrument de stroomrichting onder ogen ziet, meet het de totale druk van de stroom. Hier besproken de instrumenten worden ontworpen om statische druk in een systeem te meten.

De druk wordt vaak gemeten in drie vormen:

  • De absolute Druk vertegenwoordigt de totale kracht per eenheidsgebied. Een perfect vacuüm heeft een absolute druk van nul terwijl de atmosfeer van de aarde bij overzees - het niveau heeft een absolute druk van 1 ATM.
  • De Overdruk is op wat de meeste drukmaten wijzen, wat de druk van de media met betrekking tot de luchtdruk is. Dit betekent dat de overdruk absolute druk minus luchtdruk is. Als een drukmaat wordt ontworpen die druk te meten minder dan luchtdruk (als vacuümdruk wordt bekend), kunnen zij als „vacuümmaat worden geëtiketteerd en negatief kan worden weggelaten. Om te betekenen dat een drukmeting met betrekking tot de luchtdruk is, volgt de brief „g de eenheidsdruk, b.v. 50 psi g.
  • De differentiële Druk is eenvoudig het drukverschil tussen twee bepaalde punten. Sommige maten bieden deze meting aan om gemak te verstrekken door de behoefte te elimineren om twee druklezingen in een systeem af te trekken.
  • De vernikkelde Maat van de Roestvrij staaldruk 6De vernikkelde Maat van de Roestvrij staaldruk 7De vernikkelde Maat van de Roestvrij staaldruk 8

Soorten het Opzetten & Verbinding

  • De norm paste verbinding in: Dit type van maat wordt eenvoudig geschroeft in een beschikbare draad. De draden worden verzegeld gebruikend een compressieverbinding voor verminderde draden en O-ring voor parallelle draden.
  • Geïntegreerde drukmaat: Deze steun van de drukmaat wordt aangepast door een vrouwelijke draad.
  • De maat van de flensdruk: Dit soort steun wordt aangeboden voor hen die wensen om de drukmaat op een controlekabinet te installeren.De vernikkelde Maat van de Roestvrij staaldruk 9De vernikkelde Maat van de Roestvrij staaldruk 10

Selectiecriteria

De drukmaten komen in een grote verscheidenheid van ontwerpen, elk waarvan specifieke toepassingen en de industrieën dient. Het is belangrijk om vertrouwd gemaakt te worden met de factoren die selectie van de juiste maat voor uw systeem beïnvloeden. Tameson heeft een grote verscheidenheid van artikelen op de diverse toepassingen de drukmaten waarvoor worden gebruikt. Deze omvatten de maten van de zwembadfilter, vacuümdrukmaten, compressormaten, en de maten van de waterdruk.

Lees onze selectieuiteinden voor drukmaten om meer over alle factoren te leren die nodig zijn om een besluit inzake een drukmaat te nemen.

De vernikkelde Maat van de Roestvrij staaldruk 11

ProcessDon'tbehoefte om liquidWith de functie van de overvoltagebescherming te vullen

De vernikkelde Maat van de Roestvrij staaldruk 12

Het nikkelplateren van het ShellChooseijzer met corrosiebestendig materiaal, zoals slijtage-zichverzettende tegen eigenschappen hiervan, YE - 150 selecteren het het bronsmateriaal van de tinfosfoor

De vernikkelde Maat van de Roestvrij staaldruk 13

De grote die wijzerplaatlezing precisionCorrugated blaasbalgen aan druk worden onderworpen in een wijzer wordt gedreven

De vernikkelde Maat van de Roestvrij staaldruk 14De vernikkelde Maat van de Roestvrij staaldruk 15