ABS Ultrasone niveaumeter

Plaats van herkomst CHINA
Merknaam MC
Certificering CCC CE
Modelnummer Dkdp-200
Min. bestelaantal 10
Prijs usd143 piece
Verpakking Details karton
Levertijd 3-5 het werkdagen
Betalingscondities L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen 1000

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

whatsapp:0086 18588475571

WeChat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
ModelNumber Dkdp-200 Output 4-20mA
Nauwkeurigheid 0.5-1 het meten van waaier 560m
het werk temperatuur -20-60 Materiaal Plastiek
Hoog licht

ABS Ultrasone niveaumeter

,

Ultrasone niveaumeter dkdp-200

,

ABS ultrasone het niveaumeter van de watertank

Laat een bericht achter
Productomschrijving

MC 4-20mA abs meten 560m ultrasone de sensormaat dkdp-200 van het niveau antiseptische explosiebestendige vloeibare niveau

Ultrasone vlakke maat
De ultrasone vlakke maat is een digitale vlakke die maat door een microprocessor wordt gecontroleerd. In de meting, wordt de ultrasone impuls uitgezonden door de sensor (omvormer). De correcte golf wordt weerspiegeld door de vloeibare oppervlakte en door dezelfde sensor dan ontvangen. Het wordt omgezet in een elektrosignaal door een piezoelectric kristal. De tijd tussen de transmissie en de ontvangst van de correcte golf wordt gebruikt om de sensor aan de Maatregel de afstand aan de oppervlakte van de vloeistof te berekenen. wegens de niet-contactmeting, is het gemeten middel bijna onbeperkt, en het kan wijd voor hoogtemeting van diverse vloeibare en stevige materialen worden gebruikt.

ABS Ultrasone niveaumeter 0

Productinleiding
De ultrasone vlakke maat is een controleinstrument voor het meten van vloeibare hoogte, tankhoogte, en materiële plaats. Het instrument zelf kan two-wire, three-wire of four-wire technologie goedkeuren. Het two-wire systeem is: voeding en signaal de output wordt gedeeld; het three-wire systeem is: de voedingkring en de kring van de signaaloutput zijn onafhankelijk. Wanneer de voeding van gelijkstroom 24v wordt gebruikt, kan een kern 3 gebruikte Kabel, de voeding negatieve terminal en het negatieve eindaandeel van de signaaloutput zijn een kerndraad; het four-wire systeem is: wanneer AC 220v de voeding wordt gebruikt, of wanneer de voeding van gelijkstroom 24v wordt gebruikt, en de voedingkring en de kring van de signaaloutput om volledig worden vereist worden geïsoleerd, zou één kern moeten worden gebruikt. Een 4 kernkabel. De voeding van gelijkstroom of AC, met 4~20mADC, hoge en lage schakelaaroutput.
Anticorrosieve ultrasone vlakke maat
Anticorrosieve ultrasone vlakke maat
Waaier: 0-60 meters, diverse vormen zijn beschikbaar, geschikt voor diverse corrosieve en chemische gelegenheden, hoge precisie, verre signaaloutput, PLC systeem controle.
De ultrasone vlakke maat is samengesteld uit drie delen: ultrasone omvormer (sonde), aandrijvingskring (module), en elektronische liquid crystal displaymodule.

ABS Ultrasone niveaumeter 1ABS Ultrasone niveaumeter 2ABS Ultrasone niveaumeter 3ABS Ultrasone niveaumeter 4ABS Ultrasone niveaumeter 5

De intelligente akoestische echo wordt geanalyseerd

De intelligente akoestische technologie kan worden gebruikt om de intelligente echo te analyseren, zonder enige het zuiveren en andere speciale stappen, deze technologie heeft de functie van het dynamische denken, dynamische analyse. Maak de precisie van het instrument, verbeter zeer de niveauprecisie bereikte 0,5%, kan allerlei interferentiegolf zijn.

ABS Ultrasone niveaumeter 6

Details

ABS Ultrasone niveaumeter 7

Hoog - kwaliteit van transparante beschermende shell

De duidelijke, intuïtieve observatiegegevens, het waterdichte en stofdichte ontwerp, beschermen effectief de interne bedrading

ABS Ultrasone niveaumeter 8

Beschermende elektrointerface.

Gebruiksabs techniekkunststof, schokbestendige, het verouderen bestand, op hoge temperatuur en lage temperatuurweerstand, lange levensduur.

ABS Ultrasone niveaumeter 9

Hoog - kwaliteits verzegelende ring

De geïnstalleerde binnenkant heeft de bescherming van de rolschok, stabiliteit algemeen het verzegelen vermogen

ABS Ultrasone niveaumeter 10

Hoog - het ontwerp van de kwaliteitssonde

Gebruikend gesloten sonde, beschermt het fysieke het verzegelen goed, de interne kring

Productgrootte

ABS Ultrasone niveaumeter 11

Specificatie

ModelNumber:

Dkdp-200

Het werk temperatuur:

-20-60
Garantie 1 jaar
Output 4-20mA

Nauwkeurigheid:

0.5-1

Het meten van Waaier:

560m

Materiaal:

Plastiek

mate van bescherming:

IP65

Middel:

water

Voeding:

24VDC

Het werk principe
Het het werk principe van de ultrasone vlakke maat is dat de ultrasone omvormer (sonde) stuurt een impuls correcte golf met hoge frekwentie wanneer het de oppervlakte van het gemeten niveau ontmoet (materiaal) en weerspiegeld en gevouwen. De weerspiegelde echo wordt ontvangen door de omvormer en in een elektrosignaal ontvangen. De propagatietijd van de correcte golf. Het is evenredig aan de afstand van de correcte golf aan de oppervlakte van het voorwerp. Het verband tussen de afstand S van de correcte golftransmissie en de correcte snelheid C en de correcte zendtijd T kan door de formule worden uitgedrukt: S=C×T/2.
Omdat de overgebrachte ultrasone impuls een bepaalde breedte, de weerspiegelde golf heeft en de overgebrachte golf op een klein gebied dicht bij de omvormeroverlapping, die niet kan worden geïdentificeerd en de afstandswaarde niet kan worden gemeten. Dit gebied wordt genoemd de metings dode streek. De grootte van de blinde streek is verwant met het model van de ultrasone niveaumeter.
Het sondedeel zendt ultrasone golven uit. Wanneer de ultrasone golven een middel met een groot verschil in dichtheid van de lucht ontmoeten, zullen zij nadenken, en de weerspiegelde golven zullen door het sondedeel worden ontvangen. De afstand van de sonde aan de vloeibare (objecten) oppervlakte is evenredig aan de tijd de ultrasone golven overgaan:
Afstand [m] = tijd× snelheid van sound/2 [m]
De formule van de temperatuurcompensatie van de snelheid van geluid: omringende correcte snelheid = 331,5 + 0,6 temperatuur ×

Plaatsvoorwaarden
In om het even welke volgende situaties, besteed aandacht:
Vloeistof/vast lichaam met schuim
Er is rond sterk voltage, sterke huidige, sterke elektromagnetische interferentie, probeert om hoogspanning, hoog huidige en sterke elektromagnetische interferentie te vermijden
Sterke wind en directe zon
Sterke trilling
Plaatsen met hoogst vluchtige vloeistoffen en hopen van waterdamp
Gemakkelijk gekristalliseerde vloeistof
Wanneer het ontmoeten van het bovengenoemde gebiedsmilieu, moet u verkiezen om het te gebruiken zorgvuldig, zal de nauwkeurigheid van de gemeten waarde worden verminderd, en de gegevens kunnen onstabiel zijn. Over het algemeen, wordt het geadviseerd om geen ultrasone vlakke maat aan maatregel te gebruiken.

Toepassingsgebied
Water en behandeling van afvalwater: pompruimte, inzameling goed, biochemische reactietank, sedimentatietank, enz.
Stroom, mijnen: mortierpool, de pool van de steenkooldunne modder, waterbehandeling, enz.

ABS Ultrasone niveaumeter 12 ABS Ultrasone niveaumeter 13

ABS Ultrasone niveaumeter 14 ABS Ultrasone niveaumeter 15