MC 1,6 Negatieve Differentiële de Drukmaat van de Drukmeter 0-60mpa voor de Lucht van het Oliewater

Plaats van herkomst CHINA
Merknaam MC
Certificering CCC,CE
Modelnummer Y250BF
Min. bestelaantal 10
Prijs usd93-109 PIECE
Verpakking Details karton
Levertijd 3-5 het werkdagen
Betalingscondities L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen 1000

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

whatsapp:0086 18588475571

WeChat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Materiaal roestvrijstalen kast Nauwkeurigheidsklasse 1.6
het werk temperatuur -40-180 Draadgrootte M20*1.5
ModelNumber Y250BF Middel de olievloeistof van het gaswater
Hoog licht

MC 1

,

6 negatieve drukmeter

,

60mpa differentiële Drukmaat

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Gemaakt in MC 1,6 van China verbieden -40-180℃ de meter Y250BF van de drukmaat gebruikend in het water van het oliegas

Inleiding

Drukmaat (Engelse naam: druk de maat) naar elastisch element als gevoelige element, maatregel en instructies boven de meter van de milieudruk, de wijdverspreide toepassing, het bijna door alle industrieel proces en onderzoekgebieden doorverwijst. In de het de het netwerk van de hittepijp, olie en gastransmissie, de watervoorziening, systeem van de gaslevering, winkel van het voertuigonderhoud, kan enz. overal worden gezien. Vooral tijdens industriële procesbeheersing en technologiemaatregel, wegens de flexibiliteit van mechanische druk heeft de maatsensor hoge mechanische sterkte en de productie is geschikt wacht op een kenmerk, maakt de mechanische drukmaat wijd wordt gebruikt.

Sepicification

draadgrootte

M20*1.5
Model

Y250BF
Middel
de olievloeistof van het gaswater
Drukwaaier:

0-60mpa
Nauwkeurigheidsklasse:
1.6
Merk:

MC
Het werk temperatuur
-40-180
Materiaal:
Roestvrij staalgeval

MC 1,6 Negatieve Differentiële de Drukmaat van de Drukmeter 0-60mpa voor de Lucht van het Oliewater 0


Het het werk principe

De drukmaat door gevoelig element binnen de lijst (bourdonbuizen, blaasbalgen, blaasbalgen) zal van elastische misvorming, opnieuw door het transformatiemechanisme van beweging in lijst drukmisvorming aan een wijzer, wijzeromwenteling de druk tonen.

De belangrijkste structuur

Het overstromingsgat: als de buisuitbarsting van de opbrengsbourdon van noodsituaties, interne druk om door het overstromingsgat aan de buitenwereld te bevrijden, om de uitbarsting van het glaspaneel te verhinderen. Nota: om de normale prestaties van het overstromingsgat te handhaven, moeten bij de rug van de lijst zijn om minstens 10 mm terzijde te leggen ruimte kunnen zij niet omzetten of overstromingswaterkering. Wijzer: naast de standaardwijzer, is andere wijzer facultatief. Glaspaneel: naast het standaardglas, ander speciaal glas, zoals aangemaakt glas, is het weerspiegelende glas facultatief. Prestatiesclassificatie: regelmatig (norm), stoom met gewoon (m), hittebestendig type (h), weerstand tegen de stoom van de trillingswijze (v) met trillingswijze (MV) hittebestendig aan trillingswijze die (HV) behandelen: verboden oil/CAI in de behandeling van het productiewater om het residu in de vloeistof van water of olie te verwijderen. Gespecificeerd: de buitenshell kleur naast de standaardkleur, moet worden gespecificeerd. (Facultatieve) gaspedaalklep: om de schommelende druk te verminderen, is de gaspedaalklep geïnstalleerd in de ingangsdruk.

Gebruiksaandacht

1, het instrument moet verticaal worden geïnstalleerd: 17 mm zouden moeten worden gebruikt wanneer de aan te halen moersleutel, geen sterk gewrongen geval zou moeten zijn; Zou moeten vermijden om te raken wanneer transportationHit:

2, instrument gebruiken aangewezen in de omgevingstemperatuur van 25-55 ℃;

3, het gebruik van de frequentie van de werkomgevingtrilling < 25="" hz="">

4, het gebruik van Chinese milieutemperatuur zijn te hoog, wijzend op waarde van het instrument terug naar geen nul of verschijnen, kan het wijzen van op fout open bovenleer snijden - geval het verzegelen zijn de rubberstop, instrumentenlumen maken en de atmosfeer onderling verbonden

5, instrument die waaier gebruiken, zouden tussen de bovengrens van 1/3 ~ 213 moeten zijn;

6, in de meting van corrosief middel, kunnen het kristallisatiemiddel, zou het viscositeits grotere middel isolatieapparaat moeten toevoegen; Drukmaat (figuur 5)

7, instrument zouden regelmatige controle moeten zijn (minstens eens om de drie maanden), als ontdek zal de fout onmiddellijk herstellen;

8, instrument van de datum van levering, als een half jaar in de normale opslagomstandigheden van gebruik mislukking vond of wegens slechte kwaliteit beschadigt, door het bedrijf verantwoordelijk voor reparatie of uitwisseling;

9, behoefte meetinstrument van corrosief middel, zouden op het vereiste moeten wijzen wanneer het opdracht geven tot.

Drukmaat in bijna al industriële processen en het wetenschappelijk onderzoek. In de het de het netwerk van de hittepijp, olie en gastransmissie, de watervoorziening, systeem van de gaslevering, winkel van het voertuigonderhoud, kan enz. overal worden gezien. Vooral tijdens industriële procesbeheersing en technologiemaatregel, wegens de flexibiliteit van mechanische druk heeft de maatsensor hoge mechanische sterkte en de productie is geschikt wacht op een kenmerk, maakt de mechanische drukmaat wijd wordt gebruikt.

Selectieprincipe

1, de selectie van type

Instrumententype de selectie moet aan de vereisten van het proces voldoen. Of u zoals verre transmissie, automatische opname, of de politie nodig hebt; De aard van het gemeten middel (zoals de temperatuur van de gemeten middelgrote grootte, de viscositeit, de corrosie, smudgy graad, of brandbaar en explosief, enz.) is naar voren gebrachte speciale eisen ten aanzien van instrument, milieuvoorwaarden ter plaatse (zoals vochtigheid, temperatuur, magnetisch veldintensiteit, trilling, enz.) voor instrumentensoorten vereisten, enz. Daarom moet de correct gekozen instrumententypes volgens het technische vereiste het normale werk van het instrument en het belangrijke gebouw van veiligheid in productie waarborgen. Zoals normale drukmaat van de de lentebuizen met koperlegering die legeringsstaal (hoogspanning) gebruiken, en de maten van de waterstofdruk gebruiken de materialen van de de lentebuis koolstofstaal of het roestvrije staal, wordt toegestaan om koper geen legering te gebruiken. Wegens ammoniak en koper om chemische reactie te veroorzaken, zal exploderen, zodat kunnen de algemene drukmaten niet voor de meting van de ammoniakdruk worden gebruikt. De maat van de zuurstofdruk met normale drukmaat in het aspect van structuur en materiaal kan precies zelfde zijn, enkel moet de zuurstof met de maat van de oliedruk worden verboden. Omdat olie in gemakkelijke de oorzakenexplosie van het zuurstofsysteem. De maat van de zuurstofdruk in kaliberbepaling, zoals geen gewone drukmaat wordt gebruikt die olie gebruiken als werkend middel, en de maat van de zuurstofdruk contact met olie in de opslag strikt om te vermijden die. Als van de bestaande maat van de oliedruk moet gebruiken om de zuurstofdruk te meten, moet met carbontetrachloride herhaaldelijk v3o3or gebruik worden schoongemaakt, zorgvuldig controle tot er geen olie is.

MC 1,6 Negatieve Differentiële de Drukmaat van de Drukmeter 0-60mpa voor de Lucht van het Oliewater 1

2, de bepaling van het meten van waaier

om het elastiek te houden kan de component binnen het werkingsgebied van de veiligheid van de elastische misvorming betrouwbaar werken, wanneer het selecteren van waaier, moet volgens de grootte van de gemeten druk en de drukverandering van snelheid, genoeg speling, daarom, zou de bovengrens van drukmaat hoger moeten zijn dan het proces in de productie van mogelijke maximumdrukwaarde. Volgens de „chemische technische voorschriftenen van het controleontwerp“, zal de metingsstabiliteit, de maximum werkdruk geen 2/3 van de bovengrenswaarde van de meting overschrijden; Metend impulsdruk, zal de maximum werkdruk niet de bovengrenswaarde van gemeten 1/2 overschrijden; Wanneer het meten van hoge druk, zal de maximum werkdruk geen 3/5 van de bovengrenswaarde van de meting, over het algemeen gemeten het meest druk, een kleine waarde zou moeten niet minder dan 1/3 van de bovengrenswaarde van de instrumentenmeting zijn, om overschrijden te verzekeren het instrument van een lineair verband tussen output en input het quantityAccording aan de gemeten parameters van het maximum en het minimum berekende instrument waarbij, na de vloer, niet direct als instrument van het meten van waaier taxeren. Wij wanneer het kiezen van instrument op de schaal van grens, zouden in de verordeningen van de staat, de standaardreeks moeten worden geselecteerd. De drukmaat die waaier van de standaardreeks meten is: China - 0.1-0.06, 0,15: , 1,6 0 en 1, 2,5, 4, 6, MPa van 10 x10 „(waar n een natuurlijk geheel positief en negatief kan zijn is)

3, het niveau van nauwkeurigheid

Volgens het proces om maximum absolute fout en het geselecteerde instrument de meesten toe te staan cheng, bereken de instrumenten per ongeluk geciteerd maximum toestaan, slecht is, in de verordeningen van de staat, bepaalt de nauwkeurigheidsrang van de nauwkeurigheid van het instrument. In het algemeen, kiest het precisieinstrument, zijn de meetresultaten nauwkeuriger en betrouwbaar. Maar kan niet in het algemeen denken van, hoger de precisie van instrument, beter, omdat de precisie van het instrument, duurder, de verrichting en het onderhoud, het meer probleem.

MC 1,6 Negatieve Differentiële de Drukmaat van de Drukmeter 0-60mpa voor de Lucht van het Oliewater 2