0-30PA differentiële Luchtdrukmeter

Plaats van herkomst CHINA
Merknaam MC
Certificering CCC,CE
Modelnummer MC2000
Min. bestelaantal 100
Prijs usd1.8~15piece/pieces
Verpakking Details karton
Levertijd 5-8 het werkdagen
Betalingscondities L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen 1000
Productdetails
Productnaam Micro- differentiële maat Productmodel MC2000
waaiercapaciteit 0~30Pa Nauwkeurigheid ±2.5%FS
Milieutemperatuur -7~60℃ Geschatte druk -68~100Kpa
Hoog licht

30PA differentiële luchtdrukmeter

,

differentiële luchtdrukmeter 2.5%FS

,

De magnehelic luchtdrukmeter van 2.5%FS

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Van de micro- de differentiële luchtdrukmeter die drukmanometer de prijs van de waaier0-30pa fabriek meten

 

productomschrijving

   MC2000 de differentiële drukmeter gebruikt een uiterst dunne aluminium holle naadloze buis om de reactietijd van de drukindicator zonder hysterese effectief te verminderen het gebruik van de de drukmeter van MC2000 differentiële een uiterst dunne aluminium holle naadloze buis om de reactietijd van de drukindicator zonder hysteresi effectief te verminderen. De plastic PC-dekking met hoge weerstand, visuele transparante Hoek is duidelijke, Uitstekende sterkte, veiligheidsbescherming. Shell keurt al afgietsel van de aluminiuminvestering, proces het op hoge temperatuur van de metaaltekening, Interne magnetische die transmissiestructuur goed, elimineert de contactwrijving door het traditionele toestelmechanisme wordt geproduceerd, verbeter effectief de weerstand en de levensduur van de productschok. Het productvakmanschap is fijn, is het hiaat klein, is het product duurzamer, is de kwaliteit gewaarborgd.

2000 reeks de differentiële van de drukmaat minimumwaaier0-30pa, maximumwaaier 0-30KPa. Er zijn wel 88 soorten waaier en metrische/keizereenheden om te kiezen van.  Deze differentiële drukmaat die frictionless magnetische componenten met behulp van, kan de micro-druk lucht snel meten of de niet corrosieve gassen, met inbegrip van positief, verbieden (vacuüm) of verschil. Geen slijtage, hysterese en ontruiming. Het vullen niet, verdamping en het bevriezen. Dit ontwerp heeft anti-vibration, anti-schok en het hoge overdrukvermogen, u kan toegang tot hoge precisie waarborgen. Het ontwerpeffect, de schok en de overbelastingsbescherming.

 

Productmodel Model micro- van 2000 differentiële drukmeter
gemeten middel Lucht of compatibele niet corrosieve gassen
nauwkeurigheid ±2.5%FS
milieutemperatuur -7~60℃
geschatte druk -68~100Kpa
procesverbinding 1/8 '
shell materiaal Matrijs gegoten aluminium of ABS plastiek die nylon bevatten
gewicht 500g
standaardmateriaal 2 1/8 „NPT, hoofd schakelaar en drie, van 2 1/8“ draad de rubberslang ingebed met schroef het opzetten schroef

Parameters en Afmetingen

0-30PA differentiële Luchtdrukmeter 0

 

productnorm

0-30PA differentiële Luchtdrukmeter 1

0-30PA differentiële Luchtdrukmeter 2

0-30PA differentiële Luchtdrukmeter 3

 

 

instructies

Positieve drukmeting

Met een slang met één van twee de druk van het bron hoge drukgat verbinding en het verzegelen van verbonden niet hoge drukgat, maak tot ventilatie één of twee de gaten van de lage drukventilatie.

 

●Het meten van de negatieve druk

De laag voltagebron met de pijpverbinding met één van twee lage drukgat en blok verbonden niet zwakstroomgat, maakt één of twee de ventilatiegaten van de ventilatiedruk.

 

●differentiële manometer

Slang de twee hogere hoge drukbronnen aan de twee lagere lage drukbronnen. En verzegel het afgekoppelde afzetgat.

0-30PA differentiële Luchtdrukmeter 4

0-30PA differentiële Luchtdrukmeter 5

 

 

de aandacht van de kwestiesbehoefte

Drukmeting: verbind om het even welke twee hoge drukhavens op de bron van de luchtroutedruk zonder één of beide lage drukhavens door de atmosfeer te blokkeren.

Het meten van het verschil

De hoge drukbron wordt verbonden aan om het even wie van de twee hoge drukmond met de luchtpijp, en de lage drukpijp wordt aangesloten aan om het even wie van de twee lage drukmond, en de drukmond wordt niet gebruikt op de lijst.

Het meten van de negatieve druk

In de bron van de luchtroutedruk met willekeurige lage druk twee wordt verbonden zal een mond, „stoppen om één of twee hoge druk geen mond door de atmosfeer te maken die.