Van de de Drukmaat M20*1.5 170*180*75 van de weerstands de Verre Transmissie Verre Sensor

Plaats van herkomst CHINA
Merknaam MC
Certificering CCC CE
Modelnummer YTZ150
Min. bestelaantal 10
Prijs usd14piece
Verpakking Details cartotn
Levertijd 3-5 het werkdagen
Betalingscondities L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen 1000

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

whatsapp:0086 18588475571

WeChat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Grootte 170*180*75 Nauwkeurigheidsklasse 1.6
Verbinding M20*1.5 Garantie 1 jaar
Hoog licht

De Drukmaat van de weerstands Verre Transmissie

,

De Maat van de transmissiedruk M20*1.5

,

M20*1.5 de verre maat van de waterdruk

Laat een bericht achter
Productomschrijving

MC YTZ150 de drukmaat 1,6 van de Weerstands verre transmissie -40-60 ℃ M20*1.5 170*180*75 Verre sensordruk gaug

Inleiding

De drukmaat verwijst naar een instrument dat elastische componenten als gevoelige componenten gebruikt om op druk te meten en te wijzen hoger dan de omringende druk. Het is uiterst gemeenschappelijk in toepassingen. Het behandelt bijna alle industriële processen en wetenschappelijke onderzoekgebieden. Het kan overal op het gebied worden gezien van het verwarmen van pijpnetwerk, olie en gastransmissie, water en het systeem van de gaslevering, voertuigreparatie en onderhoudsfabrieken en opslag. Vooral tijdens industriële procesbeheersing en technische meting, omdat het elastische gevoelige element van de mechanische drukmaat de kenmerken van hoge mechanische sterkte en geschikte productie heeft, wordt de mechanische drukmaat meer en meer wijd gebruikt.

Van de de Drukmaat M20*1.5 170*180*75 van de weerstands de Verre Transmissie Verre Sensor 0

Specificatie

ModelNumber:
YTZ150
Grootte:
170*180*75
Nauwkeurigheidsklasse:

1.6
Verbinding:

M20*1.5
Merk:
MC
Drukwaaier:
0-60MPA
Het werk temperatuur:
-40-60
Aangepaste steun:
OEM, ODM

Het werk principe

De drukmaat gebruikt de elastische misvorming van de gevoelige elementen (Bourdonbuis, blaasbalgen, blaasbalgen) in het horloge, en dan wordt de drukmisvorming overgebracht aan de wijzer door het omzettingsmechanisme van de beweging in het horloge, veroorzakend de wijzer roteren om de druk te tonen.

Van de de Drukmaat M20*1.5 170*180*75 van de weerstands de Verre Transmissie Verre Sensor 1

Hoofdstructuur

Overstromingsgat: In het geval van een noodsituatie dat de Bourdonbuis barst, zal de interne druk aan de buitenkant door het overstromingsgat worden vrijgegeven om het glaspaneel te verhinderen te barsten. Nota: om de normale prestaties van het overstromingsgat te handhaven, moet een ruimte van minstens 10mm achter de lijst worden verlaten, en het overstromingsgat kan niet worden gewijzigd of worden gestopt.
Wijzer: Naast standaardwijzers, zijn andere wijzers ook facultatief.
Glaspaneel: Naast standaardglas, zijn ander speciaal materieel glas, zoals aangemaakt glas, en niet-reflecterend glas ook facultatief.
Prestatiesclassificatie: gewoon type (norm), gewoon type voor stoom (m), hittebestendig type (h), trillings bestand type (v), trillings bestand type voor hittebestendige stoom (MV) en trillings bestand type (HV).
Behandelingsmethode: olievrije/zonder water behandeling om het water of de olie te verwijderen die in het nat gemaakte deel tijdens productie blijven.
Buitenbenoeming: De shell kleur moet naast de standaardkleur worden gespecificeerd.
Gaspedaalklep: om de pulserende druk te verminderen, is de gaspedaalklep geïnstalleerd bij de drukinham.

Van de de Drukmaat M20*1.5 170*180*75 van de weerstands de Verre Transmissie Verre Sensor 2

Gebruiksaandacht

1. De meter moet verticaal zijn: een 17mm moersleutel zou voor het aanhalen tijdens installatie moeten worden gebruikt, en het geval zou niet zeer sterk moeten worden verdraaid; de botsingen zouden tijdens vervoer moeten worden vermeden;
2. De temperatuur van het omringende milieu zou -25~55℃ moeten zijn;
3. De trillingsfrequentie van de werkomgeving is minder dan 25HZ, en de omvang is niet meer dan 1mm;
4. wegens de hoge omgevingstemperatuur tijdens gebruik, keert de wijzende op waarde van het instrument niet naar nul terug of de wijzende op waarde is uit tolerantie, kunt u de verzegelende rubberstop op het bovenste gedeelte van het geval snijden om de binnenholte van het instrument te maken met de atmosfeer communiceren;
5. De gebruikswaaier van het instrument zou tussen 1/3 en 2/3 van de bovengrens moeten zijn;
6. De isolatieapparaten zouden moeten worden toegevoegd wanneer het meten van corrosieve media, media die kunnen kristalliseren, en media met hoge viscositeit;
7. De meter zou (minstens eens om de drie maanden) vaak moeten worden gecontroleerd, en als om het even welk defect wordt gevonden, zou het op tijd moeten worden hersteld;
8. Als het instrument om ongeldige of beschadigde toe te schrijven aan slechte productiekwaliteit wordt gevonden te zijn in de normale opslag en gebruiksomstandigheden binnen een half jaar vanaf de datum van het verlaten van de fabriek, zal het bedrijf voor reparatie of vervanging verantwoordelijk zijn;
9. Een instrument voor het meten van corrosieve media wordt vereist, en de vereiste voorwaarden zouden moeten worden vermeld wanneer het opdracht geven tot.

De drukmaten in de nationale maten standaard van „Algemene Drukmaten“ GB/T1226-2001 Nr 4.1.2 zijn geclassificeerd volgens ingepaste verbindingen en installatiemethodes: directe het opzetten drukmaten, de ingebedde maten van de steun (paneelsteun) druk, oppervlakte de convexe van de steun (muursteun) druk.
10. Het installatiestandpunt van de drukmaat aan de behoeften van de installatiestaat moeten zou voldoen, zou de wijzerplaat niet horizontaal moeten worden geplaatst, en de hoogte van het installatiestandpunt voor het personeel geschikt moeten zou zijn waar te nemen.
11. De afstand tussen de installatieplaats van de drukmaat en het druk metende punt zo kort mogelijk moeten zou zijn om een goede verbinding en geen lekkage te verzekeren.
12. Er zou een buffer moeten zijn op het vooreind van de geïnstalleerde drukmaat; om inspectie te vergemakkelijken, zou een afgesloten klep onder het instrument moeten worden geïnstalleerd; wanneer het middel vuil is of er impulsdruk is, kunnen de filters, de buffers en het gestabiliseerde gas worden gebruikt